sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Sunday, June 6, 2010

Love itu coklat ~~


LOvE itu cOkLat .. skang den nk berjiwang sket eh.. bagi den,,love tu macam coklat.. kalau manis sumanya indah.. kalau coklat tu pahit penuh duka,, tapi yang manis itu tak selalunya indah dan yg pahit itu tak selalunya penuh duka,, bila time remaja,,org slalu kata darah manis lagi,,manis la sngt kn,, s0 time tu suma yg "sayang" kita nak,,ambik jer kita bg kn,, waktu tu kita neh da macam coklat yg cair dahh.. hati pon dah lembut semacam jer,, pantang dipujuk oleyh si dia,, bertambah cair la coklat tu... silap2 leyh jadi hot coklat... jangan jadi hot coklat sudah laa... kang terlebih hOt terlebih pulak yg dibaginya.. erm,, kalau gaduh pulak,, cam coklat yg hot tu dah dimasukkn dalam fridge,,dah jadi cold coklat,, hatinya sekeras coklat yg dalam fridge tu... tego la apa2 pon,,dua2 xnak mengalah,,asyek menyalahkn 1 sama laen saja.. last2 bila da keras sngt coklat tu sbb terlalu lama dlm fridge,, bila jatuh sket jer mudah pecah.. cmneyh la gak hbungn tu,,bila dua2 dah hati keras cam cold coklat tu.. ssah nak mengalah,,mula la hubungn tu nk retak... so pilih la coklat yg betol2 yarh... jgn dua2 nak hot coklat jer.. maybe better kalau 1 hot 1 cold.. kalau dua2 cold lagi baek kn.. =D .. s0 ch0ose your chocolate nicely~!! ^^_




Saturday, June 5, 2010

meet me~saya budak village,,


haiyola... meet me sayabudakvillage..den bukan la budak jepun or korea.. just budak kampung nak blaja IT jer.. since den baru lagi dlm menge"post" .. betolkan la pa yg x betol.. tp since neyh den pnya blog,,so up t0 me la nk post apa... klu kam0o xsuka ka ap0.. ada den kisah??... komen jer.. kang yg x bet0oL den bet0olkn,, klu kam0o yg x bet0oL,, meh sini neyh den bet0oLkn kam0o tu haa...meh sini meyh... slamat berblog la yerkk....p/s sila beri tunjuk ajar yerp,,kalau degil pukul yerr