sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Wednesday, December 1, 2010

lelaki dan ferempuan~~bersnap pic O_o

kalau lelaki snap pic sendirik posing ayu masuk FB MYSPACE,,

kata perempuan " poyo siot mamat neh,, budget jee "
alahai,,posing sket pon x boleh ker incik ferempuan? abang pon nak nampak ayu jugakk,, =) abang bukan noks yer~
kalau perempuan snap pic sendirik posing maut masuk FB MYSPACE,,
kata lelaki " comel larh u neh,, mnx no ofn boley? YM pon jadik la "
sebb tu la kita slalu nmpk ferempuan2 slalu post kat page mereka NO YM NO FON NO.. =)
NO YM NO FON Number la sngt kan,, kang cair gak ngn kata2 incik lelaki tu,, bagi gak no tepon nya, ayatnya "I TAU U LAIN DARIPADA DORANG,I LEH PECAYAKAN U" .. .. .. sumanya dusta blaka~~ habok pon tarakk

s0 s0 s0,
incik ferempuan fahamilah lelaki ya,, mereka pon nk comel jugak,, =) incik lelaki memang la tak pakai blusher, tapi incik lelaki pndai menggoda~~

incik lelaki pulokk,, jangan dok menggatal sangat ehh,, jgn dok jadi CROCS sangat
yaa,, bahaya sungguh~





3 comments:

  1. hahahhaha. macam tu erk...tak kusngka kiranya ko marah ar ni sebab tak leh nak bersnap pict.. bahahaha..

    p/s: saja menyibuk kat entri lama.. ;p

    ReplyDelete
  2. hahah,,mna ada ,,aku snap suka hati ja,,

    ReplyDelete