sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Thursday, December 9, 2010

result student uitm,,tahniah semua~!!!

UITM DIHATIKU




bukan UITM ni yer kawan2~!!


alhamdulillah,, result uitm dah kuar,, tahniah kat suma yg dapat DEAN LIST n result cemerlang,, yg laen pon tahniah gak~~ next sem ada lagi,,,kita cuba lagi ya,,,
bagi siapa2 yg tak boleh tgk uitm anta result kat email,try la check,, dia akan update sorang2 dari masa ke masa,, jgn give up eh,,,,pkul 9 nanti kompem traffic jam kat student portal uitm tuh,, yang pasti FACEBOOK pon da traffic jam neh,,haish,, apa cerita? huuu

ni link student portal,, =) =) good luck =) =)




2 comments:

  1. wat a suprise.. tak tao lak ak koder blog..s elama nih duk ejek ejek aku ngan blog.. wuwuwuw.. kalo tahu da alma ak spam ko nyer blog.. wakakaka.. tapi nape lama tak hupdate.. huhuh!!

    ReplyDelete
  2. hahaha,, ak update setahun skali ja weyh,,, ak da delte2 da entry dlu2,,

    ReplyDelete