sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Wednesday, December 8, 2010

saya pakai bedak puteh2 yer awak~!

sekarang u suka i x???

ni haa muka fake mekap~!!

atok bg adiah besday kat nnek,,sweet macam kita kan? =)


Awak, saya suka awk,, wink2** malunya,, **blushing~~ saya nak ngorat awk boleh? =) =) boleh la yer awk,,, eh saya janji pas ngorat awk ni,,sy tak ngorat lagi,, skali je ,,,boleh la eh?? **buat mata comel~~ awk,, sy ikhlas ni ,, tak percaya ke? Eh cuba la percaya,, serious eh sy dok tipu,, buat ap nk bohong,, sy tak suka tipu2 ni,, mak saya cakap,,siapa tipu berdosa,masuk neraka,, ehh takotlah saya,, muda lagi ni,, kawen pon belum,, sebab tu larh saya nak kawen dengan awk ni,, pas kawen nant boleh la sy tipu2,, eh2,, gurau je awk,,hehe,, tak tipu ehhh,,, ini serius,, I suka u,,takkan la I nak tipu u**mata bercahaya~~ kalau tipu pon tipu sunat jer.. eh awk,, xdapat2 lg ke nak ngorat awk ni? Alahai,, I buat muka hensem pon xdapat lagi ngorat u,, kalau I wat muka 20sen kang kompem2 kena reject,, takper arh,, pasneh sy balik mekap tebal yer awk,, sy tau sy itam,,awk tak suka orang itam kan? Nanti balik sy pakai bedak tebal2 yer,, bedak nyonya boleh yer awk? Kat umah sy bnyk bedak tu,,nenek pakai… nak sekotak?**dengan nada serius~~ kompem u pakai puteh berseri2 wajah u,, u dong need 2 buy all the fake mekap anymore, guna bedak nyonya je dah molek sokmo muka u,, tak perlu guna brush pon,,guna jari pon boleh~ saving kan? Kalau u kapel ngn I,,hari2 I bagi u adiah bedak ni,,, nenek I banyak stok kat umah tuu,, sekotak lagi haa… haa,, dulu raja siam pon minat nenek I tau,, seb baik atuk I power,, leh men guitar,, terpegun nenek I,, siap nyanyi lagu akim lagi, “terpegun ku,,melihat muka mu”.. dulu nenek I vogue gitu~~ratu kebaya cakap u~!! tak per larh awkk,,nanti kita datang ngorat awk lg eh,, kita pakai bedak tebal2 ok~!! Sy pegi dulu awk,, **takda respon~~ eh awk,, sy pegi ni,, awak??. .. .. **dlm hati-xper cekkk,,tngu la ak puteh nt,,kau pulak ngorat aku~~..







No comments:

Post a Comment