sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Sunday, March 20, 2011

budak budak PV3 119~!!

hari ni hujan pulak dahh,ak baru ja "bangun awal" tgh hari nk p bekpes,, tak dan nak keluaq rumah hujan turun dengan lebatnya,, lebat lagi,, makan mee sedap lagi la aku harini,, baru nk merasa makan ikan bakaq,, kawan2 pulak tak bangun tidoq lagi,, mentang2 la hujan kan,, semua dok melengkaq macam ulaq atas tilam masing2,, haa,, tu diaa,,intro,,dah lama aku x jenguk blog aku neh,, perubahan?? xdak apa pon,, cuma follower tambah sorang,, budak kelas aku,, NUR FARA NIA,,ahahah, dia la suruh aku update blog aku nehh,, aku neh pemalas sikit,, ermm,, bnyk la jugak malasnya,, asgnment bertimbun2 tak siap lagi tuh,, tapi macam biasa,, cuti buat cara cuti,, tak payah dok buat rajin sangt la,,,hahahah,, baru la student camneh,tak remaja la hari2 cuti camneh nak bangun awai pagi cuci baju, kemas bilik,,,

haaa,,hari ni aku nak cerita ttg budak2 rumah aku ++ kwan2 aku... dalam rumah aku ada 7 orang penghuni + 1 penghuni tak tetap,,, so total 8 org la semuanya,, semestinya depa ni fizal(aku sendiri), amal, shahid, ajim, asuad, fikri, fadly dan mustaqim~~ ni la kawan2 terbaek aku penah dapat,, antara yg terbaek la,, susah senang suma depa ada,,, apa2adahal calling2 ja,,satg terus mai macam tsunami,, tu la namanya blood brother... apadahal,, kata mmber,,

haa,,yg paling tua dalam rumah aku neh semestinya shahid ataupon org pngl kid@ tugi,, sebab apa?? haa,,tnya la dia sendri,, dlu dia pakai braces,, yg gigi besi tuu,, macam2 kaler dia pakai,,tiap2 bulan dok tukaq kaler ja,,tapi la ni dah tak pakai dah benda tu,, dah hensem dah,,hari2 dok kena ngorat ja akt kolej tuh...time world cup hari tuh dia pakai braces kaler england,, tuu dia,,mau tau la,,big fans england kot,, siap suruh aku beli jersey england kat dia,, dia neh kalau main bola ka futsal ka,,serius hebat,, kaki cam lipas,, masuk sana masuk sini,pastu jatuh tergolek,,,hahahahah,, apa2 pon,,dia mmng hebat,, atlet paling berjaya dlm rumah aku neh,,,,

2nd yg paling muda dalam rumah aku neh ajim,, dia muda setahun drpda aku,, dia lahir tahun 91,, aku lahir 90, shahid lahir 89, .. umoq xdak makna dalam persahabatan ok~!!! haa,, ajim ngn shahid neh classmates aku sem nehh,,, kalau pg2 nmpk muka yg o kelas lambt,, tdoq dalam kelas tu,,muka kami la tu,, xdak orang laen dah,,, lec pon da paham sngt dah perangai kami neh,, smpi da nak dapat warning letter,,,hahahha NAK DAPAT ok,,belum dapat lg~!! ajim neh pndai maen guitar,, dia ada band, CLASSMATES nama band dia, band dari johor,, lagu band dia?? no komen,,hahaha,, dengaq la sendiri, slalu masuk radio,,

pastu amal,,,budak bilik aku,, mmng terbaek la dia neh,,, hidup dia simple ja,, malam berjaga siang tidoq,, hahahah,,, dia neh budak kelantan, lu jangn maen2 ha,,, hahah,, hensem abe nehh,, rmbut da macam korea dahh,, muka ada la sket,, dia kata muka dia mcam yg berlakon winter sonata tu,,dia la kata,, bukan aku,,hahha,,,kalau nak cari crita2 or vdeo korea jepun apa,,dia la orgnya,,x salah lagi,,tgk la brapa ribu collection dia,,,omputeh pon ada,,,,,, BARNEY~!!

nex is fikri~!! dia neh orang nogori,, hensem,,macam lambo,, tau dak lambo tu apa? nanti search katekyo hitman reborn,, tgk la lambo tu karakter yg mana,,, heee,, dlm fb aku pon ada gambaq tuh,,, dia neh sorg lagi terer maen futsal,, dia godek sana godek sini,,, bila dia shoot,,bergegaq jaring,, klu masuk jaring larhhh,,, huu,, PS2 yg kat bawh tu pon,,dia punya,,kami neh maen jaa,, dah nak rosak dah hari2 maen,, non stop,,,, stop la sat time pagi pkul 9 smpi 12 tu,, time suma tidoq,,pastu non stop la,,,,

lepas ni asuad or ashuad,, ahahha,, org dia tngi,,mcam aku,,tp dia lagi tngi,,hahah,, budak anderson neh,, wakil badminton,,kalah dato lee chong wei... badan da macam atlet,,six pack lg,,,hahahahaha,,, aku serius nehh,, try la tgk klu x pecaya,, keja dia 24 jam ngadap laptop + study + msg,, 3 in 1, mmng hebat la dia ni,, jgn dok tnya pasaipa,, nk tau rahsia,, tnya dia la,,,

lepas tu fadly, org pngl dia fad,, dia neh suka maen tangkap2 gambq, macam2 gambaq dia snap,, lawa2 eh dia ambek,, dia ada kamera mahai nuh,,yg org do pakai,, aku pakai cemera hp ja,, xreti nk guna camera mcam tuh,,,hoho, bg la benda apa pon kat dia neh,, suma gambaq lawa,, mmng gila camera dia neh,,xtau sejak bila dia jadi gila camera neh,,,,dia ada kereta baru,,kereta satria w0o,,huuuuhuh

n last skali mustaqim zainal abidin @ adek dia pngl kamarudin,,hahah,, ada la cerita sebalik kamarudin neh, ada junior mana ntah buat2 kenal ngn suma org,,skali dia hentam nama mustaqim neh or mus or taqim ni,, kamarudin,, mmng gelak pecah perut la ktorg time tu,, kamarudin2,,, dia neh la penghuni tak tetap rumah neh,,sat ada sat takdak,,, rumah dia dekat ampang neh ja,,, so dia mai cneh melepak laa,,,,

tu la budak2 tumah aku,, depa mmng terbaek larhhh,,, susah sng mmng sama2,, ada prob la la tu jugak depa ada,,, call ja,, trus sampai,,kadang2 tak call pon sampai,,,hahahha,,,

PV3 119,, hampa la kwn2 terbaek aku kat kolej~!!!! ada lg yg terbaek,, tp hampa antara yg terbaek la,,,,~!!!! bloodbrother~ ^^

2 comments:

  1. aku ko campak mana..
    ekekeke..
    weyh NUR FARAH HANI ar.. salah nama tuh.. :P

    tawu takper.. tengok korang kagum jap..mcm adik beradik.. asuad memang hensem kan.. ahahaha,... xd

    ReplyDelete
  2. hahahha,,, nama ko apa2 pon sama ja makna dia,, so x kesah kan,,,hehe
    hensem suma ada,,hhahaha

    ReplyDelete