sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Sunday, March 20, 2011

jom p overseas~!!!

tsunamai mai lagi,,takotnya au,,rasa bersyukur sat dok kat malaysia ni,, xdak kena benda2 mcam tu,, dlu nak sangt p dok overseas nuh,, nak p korea la,,jepun la,, england la,,london la,, la ni bila suma tempat rasa tak selamat,,malaysia gak ada kat hati,, tapi tak kira, nk p gak overseas,, smbung study sana kalau boleh,,hhahaahha,, angan2 nak tngi ja kan,, tgk org la ,,, tp ada la bersyukur tu dlm diri neh,,tmpt laen ada gempa bumi,, gunung berapi apa suma,,tp malaysia selamat,, xda kena apa pon,, syukur2,, time ni ja nak dok malaysia pon,, satg 30 mnit pasneh,, berangn nk p overseas balik la,,hahahahha....

ada apa dengan overseas??

(1) Australia,, ada kangar0o,, weet2,, ak nak naek kangaroo,, nak masuk dalam poket dia,, ahahha,, sbnrya kat ausie neh target nak smbung study ja,, UniSA,, harapan la nak dapat kan,,,hohoho

(2) england ,,, ahaha,, ofkos la nak p old traford,, team faveret aku tuhh,, kompom la kena p,, dari zaman beckham lagi aku minat MU nehh,, the red devils,,,

(3) amerika in general LA in specific,, sbb apa? sebab ada beckham kat sana,,haha,, ak nk jumpa beckham la,, dari dlu minat sampai la,, hajat nk tgk dia maen team england world cup hari tu,,tp x dapat plakk,,xpa2,,,euro ada,,,

(4) LANGKAWI,,hahaha,, overseas gak kan? ni salah 1 plan ngn dak2 kolej ak,,,nk p pas abis diploma neh,,, tp xtau la jadi ke dakk,, baru plan ja,, bnyk lg plan neh,, plan b c d ada lagi,,

(5) italy,, makanan dia best2~!! jom p italy,, asyik tgk dlm tv ja,, sedap2 mknan dia,, teringn aku nak makn,, tp la ni dok kl jarang tgk tv dah,,so x tau la apa mknn baru dia,, yg tau bila tgk cerita jepun BAMBINO,, ttg masakn italy~!! yummmy~!!!!!!!! spageti~!aku suka ok~!

ok balik dalam malaysia ,,, yg hampa nk p overseas nehh,, malaysia pon bnyk tmpt menarik apa,, sbb tu ramai pelancong mai malaysia,, yg kita nk p luar malaysia plak,, sabah sarawak pon tak p lg,, ada hati nk p overseas,, p la tempah tiket flight nuhh ,, air asia rm25 ja ok,, exclude tax la,,,, hohohoho...

haa.,, kat atas td tempat2 yg aku nk p,,tp kan klu tnya budak2 pompuan la ni, mana depa nak p,, mesti semua tau jawapan dia kan,, KOREA, sbb apa? sbb ada SUJU,, ada SNSD, KDW ,, etc,, hahaha,, tu la jwpn depa,, hawat la hensem sngt depa neh,, ak pon terpikat,, yg pompuan pon lawa2 ja,, beku mata nengokk,,,hahahahahahahah,, ok larhhh,,, dari tadi azam aku kat status YM nak study,,tp dak pon,,nak p study dah nehh,,,, selamat2~!!

7 comments:

  1. waaaa... ak heran betul.. kenapa ramai sngta na study kat overseas... ak nak jugak ausie...tapi nak main kangaroo jerk lah.. :P

    plan num 4 sokong.. tapi ce cite sikit apa bcd tuh.. sabab a punya da tolak.. ehehehe...

    ReplyDelete
  2. sebab kita habis study 30/ 4.. dengar khabarnya loan stop smapai bulan 4 jerk.. mana na cari duit weyh.. ak bajet na pergi kena ada seribu.. wakakaka.. so terpaksa la tolak.. ;p

    ReplyDelete
  3. la.. cost pergi balik..

    pastu mesti la nak shopping mopping..
    ak nih borus.. huhuh
    nak beli souvenir untuk adik ngan keluarga terchenta lagik.. so harus kena banyak duit.. ehehehe...

    ReplyDelete
  4. gila larh ko,,budget sorg rm200 je kot max includng hotel suma,,, so klu ko nk shopng ke hape,, rm300 da ckup,, rm 200 tu maybe bayar b4 pegi,,utk flight and hotel,,b0oking kena bayar kan,,

    ReplyDelete
  5. ouh... gitu.. ehehehee...
    300 mana cukup.. ehehehe..

    tapi skang cukup ke tak emmang ta leh pergi dah.. sebab ak nak tukar tiket flight balik kampung awal sikit.. perintah dari dady terchenta.. ahahaha... ok lah.. tape kalo ader new plan bgtau.. ;p

    ReplyDelete