sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Thursday, April 7, 2011

shining friends

hari ni dah 8hb,, dlm masa 22 hari lagi suma akan berakhir, we will start counting for that day,, the day that will make us happy and sad at the same time,,, 30hb april neh suma dah abis diploma, da abis blaja kat tempat yg mula2 aku rasa kami suma taknak p,, taknak jejak kaki pon aku rasa,, sebab masing2 mesti nak masuk U,, tapi skang,,pejam celik pejam celik dah 6 sem sama2 kat sini,, mcam2 berlaku,, sedih plak nk tinggal suma nehh,, dekat sini la aku jmpa kawan2,,sahabat dan tak lupa SCANDAL,, ahahaa,,, scandal2 gak,,mood ak ngah sedih neh,, dari sem 1 sampai la ni banyak kwn aku jmpa,,, mail,pjoi,paih,pendy,lupi,pedo,azam,daus,haziq,budak2 PV,ijam,nana,dayah, nudra & seangkatan larhh... macam2 kenangn ada, ntah la pasneh dapat lg tak nak lepak macam neh,, nak main bowling sama2,, karaoke,,wayang,,, rndu2,, ahha,, azril pon~!! aku tak lupa kat hang~!! ni la kawan aku yang paling comel,, hoho,, azi,ayuni,fara,izdi,apis,,dak2 neh la yg slalu kuar sesama,, tak lupa pnya~ sedih laa,,,ntah dapat ke tak nak lepak sama2 ngan hampa suma neh lagi,, klu dapat pon mesti tak suma dapat join skali,,nt ada dok utara,dok selatan,,timur mana hala nt,, amat tak best~!!! ijam pon,, ak takan lupa WGR~! bnyk berjasa,, jalan2 bnyk tuhh,, kuar ngn kakak,nana,, bila nk kuar sesama lg neh?? sumpah aku rndu nk kuar sama2,, jalan2,,mkn2,, ak tak rasa kita dapat gather ramai2 lg,, nk tngu cmtu,,lmbt lg laa,,,nt suma dah kawin kompem busy,, masing2 ada commitment ,, nak jumpa kena cari masa yg ssuai,, tp ada ke masa yg ssuai tu nnt? macam ssah je nak cari masa ssuai tu,, budak2 PV lak,,dak2 umah aku,, mmng sedih la,, nk kena pisah,,ssh nk dpt hosumtes cm korang~! ssh sng mntak tolong pon sng,, to kawan2 suma,, azril,izdi,ayuni,azi,sakina,apis,ijam,nana,nudra,akmal,azza,fara,timah,dayah,dak2 PV, jumpa lg pas dip nt,, jgn masing2 diam larhh,,,, pas diploma suma bawak haluan masing2,, tak contact pon,,mmng ada yg nak kena pukul larh,, huu,,~!!!!!!! good luck utk final~!!! ada rezeki jumpa lagi ,,, jgn sombong2 kalau jmpa kat mana2,,,!! good luck utk akan datang~!! mood : sedih

2 comments:

  1. ni tulis nama fara sebab tahu fara baca ke apa.. ehehehee... you make me smiling ... ahahaha..

    tau takper.. ko lah yang kola sombong konpem pasnih ak touching tahap terdalam..

    yang konpem2 akan harus ader reunion la weyh.. takkan la nak let go macam tu jerk.. jumpa 3 tahun lagi.. sambil bawak kad undangan.. ahahaha..sengal pulak.. :P

    ReplyDelete
  2. sedih2...aku x lupe ang kot..insyaallah.. =)

    ReplyDelete