sayabudakvillage@blogspot.com

sayabudakvillage@blogspot.com
CamcorderrollinG..

Sunday, August 28, 2011

raya raya

..BB..

wahhhh
selamat hari raya~!!
selamat selamat~!!
raya la sangat kan,,
puasa pon ntah penuh ntah tidak kan??
aku penuh ok,,huu

time time macam ni la nk imbas balik puasa kecik2 dulu,,
org kg jee,,puasa raya kompem meriahh,,ye dop??
yang paling penting,,
masuk je puasa,, raya kompem kena beli mercun~!
ahhaa,, tu benda wajib la kan,,,
ingt hang ja leh bakar2? aku pon bolehh...
kadang2 tu puasa lg sebulan ,, mercun dah beli dahh...
planning weyh~!! POLC..
mercun itu mercun ini suma dah ada,,,
tinggal nk bakar je,,,

yang bestnya dok kg ni,,
klu dulu main mercun suka lawan ngn kg sebelah,,,
haa... pantang dengar bunyi,,,
lawan la dgn kg sebelahh,,
dengan guna lastiknya,,suma skali laa...
kalau meriam tuu jgn tanya laa,,
sebab aku tak penah main,,,huuu
budak baik mana main meriam,,
nanti mak marah,,hahahaha

tapi skang ni lain beb,,
kita orang bandar mana ada mercun2 ni,,
kita main facebook,twitter je,,
mercun pon hantar guna facebook, ym,
asal ada bunyi sudahh,,,
kau ada?kau takda kan??
kau ckap je nak bunyi cmna,,
kita kasi kaw2 dia punya bunyi,,
mcm mana?
kaw kaw dia pnya bunyi,,,
kita boleh setting la dia pnya bunyi ni,,
nak anta masuk ekot henpon pon bolehh,,
xda hal laa...mcm2 bunyi haa boleh anta..
kau boleh?ahaa

tu laa zaman da maju kann,,,
senang memang la senang,,
tp takda keseronokn tu,,
macam kita dulu best,,walaupn susah,,
main mercun apa suma kan,,
yang paling ketara kad raya la,,
ada kau dapat kad raya?
tak dapat kan?
dalam TV pon menipu jee kata dapat kad raya
peminat anta la,,apalaa..
gantung penuh kat office kan,,
kad kosong je,,
aku pon boleh gantung,,,
skang ni suma pakai internet jaa,,,
wish raya,,suma la pakai internet ja,,
nak benda mudah je kan,,
terdelete wish raya tuu,,
takda la lagi,,
tapi kalau dulu anta kad raya simpan bertahun2,,
elok lagi,,
makwe,pakwe,scandal anta kad raya,,
seronokkk,,,
kau ada?? takda kan? ahahaha,,,

dulu la,,
sekarang dah lama tak dapat kad raya,,
ada yang nk bagi tak?
sempat lagi ni,
pos laju ada skang~apa kesahh
dulu setem 30 cent 50 cent..
skang mana main,,,
mau 2 hinggit 3 hinggit pos surat jee..
memeyy arr tak anta kad raya~
beli kad raya je da berhinggit hinggit....

upcoming event : hari raya,, lest than 48 hours.
nak duit raya dtg umah laa,,
lupa nk wish raya,,,
ok ok,,

saya kat sini,, duduknya atas tilam,,
nak ucap selamat hari raya aidilfitri kat semua
family saya,, pak long sy umah sebelah,,
mak su depan umah,, pak jang blakang umah,
anak2 jiran sebelah depan dan blakang umah,
cikgu2 sek sy dlu, mama rasidah ,,sy tak lupa cikgu ok~!!
lecturer2 kesayangn,, oo0o miss syatila, mis roslina, cik pian~!
ustaz marzuki,ustaz kamal, mdam fadzilah~!! mdam alinda,, puan rosmawati,,
mdam salwani dan mdam2 serta lecturer2 yg bnyk lg,,
kawan2 sek,, faiz,amzar,syed,aizat,dikku, izat, pak lah, mon,
hamdi, zul, syazuan, azim, sobri, syafiq, dayah , intan, rogay, nurul,
kwn2 sc 1 , sc 2 , acc 1, acc 2, it 1, it 2,
kawan2 kolej, dak2 PV3 ,, shahid,ajim, amal, asuad,fiq, fad , taqim~!!
geng2 propa,, akmal, dayah, ijam, nana, timah , azza, nudra~!!
kwn2 terbaek,, ayuni a.k.a yun, azril comel, izdi , hapis, azi ,
marina, pika, ninie, fyra bb dan semua2 la,,bnyk sngt weyh,,,,
+++some more facebooker2 + stalker2 + hater2
dengan ucapan...
aku mesti rindu kat hampa semua~!!
ehh..
selamat hari raya aidilfitri
maap zahir dan batin,,

duit raya duit raya,,,,,,,,

5 comments: